Трактор и сеялка – перфектна комбинация за стопанството на фермерите Делчеви

Първа демонстрация на марката Arbos край село Изгрев

Италианско качество и гаранция. Надеждност и висока производителност. Така гостите на полевата демонстрация край село Изгрев коментираха представената комбинация от трактор и сеялка с марката Arbos. Машините определено представляват интерес за домакините - фамилията Делчеви, които са животновъди и зърнопроизводители. Обработват 10 хил. дка земя и имат ферма с 500 крави.

Тракторът Arbos 5130 е оборудван с 4-цилиндров двигател TIER 4 Final с максимална мощност 136 к.с. Той се отличава с много ниска консумация на гориво - само 205 грама на киловатчас. Иновативният и високоефективен двигател Kohler е носител на отличието Дизел на годината.

Кабината на Arbos 5130 гарантира отлична видимост, ергономичност, сигурност и безопасност, както и ниски нива на шум. Лекотата на управление се осигурява от 5-степенната трансмисия, а навесната система е с капацитет 4400 кг.

Arbos е eдна от най-старите италиански марки трактори, която възкръсна благодарение на голяма китайска инвестиция в Европа. Към днешна дата тракторите и прикачния инвентар се предлагат у нас от фирма Arbos Balkan, която има дилърска мрежа в страната.