Тракторите Kubota MGX III, М5001 и М7001 – във фокуса на SIMA 2017

Японската компания представи и богата гама прикачен инвентар

Във фокуса на представянето на Кubota на изложението SIMA в Париж бяха най-новите разработки при тракторите. Умни и многофункционални – така могат да се определят тракторите от новата MGX III серията на японската марка. Серията включва 5 нови модела с 4-цилиндрови дизелови двигатели Stage 4 Final от 90 до 140 к.с., съчетани с прецизното Intelli Shift превключване, позволява осем предавки да се превключат само с един лост, което дава възможност на фермерите бързо да превключат между няколко функции, без да се губи мощност.

Другата ексклузивна серия от Кubota е М5001 – най-умният избор за фермерите. Тя включва трактори от 95 до 113 к.с., задвижвани от 4-цилиндрови дизелови двигател V 3800 на Kubota и върхови технологии за повишаване на мощността, производителността, контрола и комфорта за операторите. Те предлагат удобство, лекота на използване, гъвкавост и маневреност.

Разбира се, няма как Кubota да не покаже най-мощната си серия M7001. Тракторите са произведени в новия завод на компанията във Франция.

Важна част от производството на Кubota са прикачните машини. Предсеитбените култиватори гарантират качествено семенно легло при всички видове почви благодарение на отличното им разпределение на теглото, прецизния контрол на дълбочината и способността им да копират терена.   

Плуговете Kubota са с два типа глави, конструирани от най-висококачествена стомана. Те изискват минимално теглително усилие и по-малко износване. Системата нон-стоп гарантира качествена оран. Телата на плуга се повдигат независимо един от друг при появата на препятствие. След преминаването му телата автоматично се връщат към зададената дълбочина.

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.