Универсал НВГ – уважаван и коректен партньор в агробизнеса

Компанията излиза с новости за прецизното земеделие на Muller Elektronik и дюзи за пръскачки на Lechler

Универсал НВГ е позната в агросредите като една от големите фирми за зърнопроизводство, занимаваща се и с дистрибуция на разнообразие от продукти, необходими за рентабилното земеделско производство – машини, консумативи, резервни части. Сред водещите брандове в портфолиото ѝ са технологиите за прецизно земеделие на Muller Elektronik и дюзите за пръскачки на Lechler. Именно на тях беше поставен основният акцент по време на изложението БАТА АГРО Есен.

Сред представените иновации беше системата за автоматично управление TRACK-Leader AUTO. Нейните предимства са, че държи машината точно в навигационната линия дори в трудни условия, намалява пропуските и презастъпванията, намалява нарушаването на почвата и утъпкването, увеличава лекотата и ефикасността на работа, дори при работа нощно време или при намалена видимост, заяви Виктор Кнаус, мениджър по експорта за Източна Европа в Muller Elektronik, който беше на изложението в Стара Загора.

На щанда си Универсал НВГ беше представила и дюзи за пръскачки на германския производител Lechler. Те се изработват от пластмаса или керамика, в зависимост от големината и приоритетите на стопанствата. „Те дават възможност за дългогодишна употреба, като изключително внимание обръщаме на проверката на качеството при самото производство“, заяви Винфрид Вигман, регионален мениджър по продажбите в Lechler.

Коментари (0)
Няма коментари.

Добави коментар