1. Начало
  2. Видеа
  3. Земеделска техника
  4. Впечатляващи премиери от Тайтън Машинъри на БАТА АГРО Есен 2015

Впечатляващи премиери от Тайтън Машинъри на БАТА АГРО Есен 2015

Специален гост беше Кристчън Митердорфер, управляващ директор за Европа на Тайтън Машинъри

Екипът на Тайтън Машинъри България отчете силно представяне на есенното изложение БАТА АГРО 2015, което се проведе в Стара Загора. На щанда на компанията бяха представени редица нови машини, които привлякоха вниманието както на дългогодишни, така и на нови клиенти на фирмата.

Златният медалист – CASE IH Magnum Rowtrac, беше тракторът-емблема по време на изложението. Той олицетворява най-модерните технологии в производството на трактори с натрупания през годините ценен опит в областта на гумено-верижното задвижване.

Титанът CASE IH Quadtrac 620 също направи своята премиера в България по време на изложението БАТА АГРО Есен 2015. Тракторът е носител на престижната награда „Машина на годината 2014“ и със своите 692 к.с. е един истински властелин сред останалите машини!

Сред чуждестранните гости на щанда на Тайтън Машинъри беше и Кристчън Митердорфер, управляващ директор на Тайтън Машинъри за Европа. Той заяви, че Черноморският регион е стратегическа част от Европа за продажбите на земеделска техника и именно заради това американската компания е решила да инвестира преди 3 години в България, Румъния, Украйна и Сърбия.

Георги Атанасов, изпълнителен директор на Тайтън Машинъри България, също коментира участието на компанията в изложението БАТА АГРО Есен 2015: „За нас винаги е било голямо удоволствие да сме тук, като един от основните участници. Ние предлагаме пълния диапазон от техника и следпродажбено обслужване… на практика работим денонощно, за да сме с нашите клиенти.“

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.