1. Начало
  2. Видеа
  3. Земеделска техника
  4. Weaving прави сеитба, за която мечтае всеки фермер

Weaving прави сеитба, за която мечтае всеки фермер

Две сеялки Weaving представи VVI на БАТА АГРО 2024

Сеялките Weaving бяха във фокуса на участието на фирма VVI на БАТА АГРО 2024. За тях е характерен патентованият работен орган под 45 градуса.
Работните органи са разположени на два реда. Всеки от тях е снабден с изпускатели на въздушния дебит, които намаляват скоростта на семето и то пада в направения от дисковете прорез на определената дълбочина.
 
Ъгловия разрез, които главният диск отваря, разрязва растителните остатъци на повърхността, повдига почвата, осигурява точно позициониране на семето, както и правилно и ефикасно затваряне на прореза, чрез притъпкващото колело. Доброто затваряне на прореза запазва влагата при семето и осигурява правилното покълване и развитие на корените. Сеялката работи изключително при влажни условия, без компромис в изсяването.
 
Представеният модел на Weaving GD8001T като опция е оборудван с датчици срещу запушване на всеки сеитбен орган. Цялата тежест на машината ляга върху работните органи, като им осигурява възможност всеки един от тях да упражнява над 450 килограма натиск.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.