1. Начало
  2. Видеа
  3. Животновъдство
  4. От отглеждането на коне, през преработката на месото в деликатеси до развитие на ресторантьорски бизнес

От отглеждането на коне, през преработката на месото в деликатеси до развитие на ресторантьорски бизнес

Подаденият през 2015 г. проект за изграждане на преработвателното предприятие е одобрен през мината година

Фамилна ферма среща миналото и бъдещето в деликатесите от конско месо, които произвежда. Доскоро били част от семейната трапеза. Днес се предлагат вече и на големия пазар. Петя Харизанова е второ поколение земеделец. Завърнала се е от чужбина, за да развива стопанството и по-точно маркетинга на деликатесите от конско месо.
Младата жена разказва за семейния бизнес и за несигурността за предприемачите в сферата на земеделието и преработвателната индустрия.
 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.