1. Начало
  2. Новини
  3. Пазари
  4. 23 фирми и общини участват на туристическата борса в Лондон

23 фирми и общини участват на туристическата борса в Лондон

World Travel Market е най-голямото изложение преди началото на зимния сезон

23 туристически фирми и общини ще вземат участие в започващата утре туристическа борса World Travel Market в Лондон. Изложението е най-голямото преди началото на зимния сезон.

От икономическото министерство съобщиха, че страната ще се представи на борсата с рекламен щанд от 292 кв.м. Ще бъде представен и културно-познавателният туризъм от Софийския, Черноморския, Рило-Пиринския и Старопланинския регион. Анимационната програма на страната включва представяне на традиционни занаяти - дърворезба, иконопис и др. На българския щанд ще има и бар със селектирани български вина.

World Travel Market е най-голямата туристическа борса преди началото на зимния сезон и втората най-голяма в света след изложението ITB в Берлин. През миналата година по данни на организаторите Лондонската борса, която е отворена само за професионална публика, е била посетена от над 70 хил. души, а участниците на изложението са били от над 180 държави. През есента на 2009 г. на борсата са били сключени 1,1 млн. договора, сочат още данните на организаторите.


 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.