1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. Обявиха конкурс за изработване на идейни проекти за сувенири, популяризиращи Бургас

Обявиха конкурс за изработване на идейни проекти за сувенири, популяризиращи Бургас

Срокът за изпращане на проектите е до 28.02.2017 г.

Обявиха конкурс за изработване на идейни проекти за сувенири, популяризиращи Бургас. Те ще влязат в асортимента на общинското социално предприяте "Морски знаци", в което работят хора с увреждания, съобщават от община Бургас.

Идейните проекти трябва да интерпретират духа на Бургас и културата на целия регион. Търси се моделът, в който да се съчетаят визията на Бургас като модерен европейски град, привлекателна туристическа дестинация, място на традиции и иновации, на творчество и развитие.

Идейните проекти трябва да са проектирани така, че да са подходящи за използване както в малки, така и в по-големи размери. Проектите трябва да съдържат текст: БУРГАС, както и да има вариант на английски език: BURGAS. Да могат да се изработват ръчно. Допустими материали са американ, канаваца, панама, лен, памучни платове, кожа, керамична, стъклена или дървена заготовка.

Всеки автор може да предложи за участие в конкурса до 6 проекта. Всеки проект следва да е създаден специално за целите на конкурса.

Заедно с проекта си, авторът трябва да приложи: имената си, ел. поща и телефон за контакт; подписана декларация за авторство (свободен текст).

Краен срок за изпращане на проектите: 28.02.2017 г.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.