В АГРОФОРУМ: Мерки, идеи и предложения за повече гъвкавост в условия на криза

И още: Държавата да застане зад малките и средните предприятия

Ковид 19 – нови възможности, нови стратегии и подходи в бизнеса. На първо място – трябва да се адаптираме. На второ място – взаимно да си помогнем. И важно място в този процес има държавата, която трябва да подаде ръка на бизнеса – най-вече малкия и средния, който е гръбнакът на икономиката ни. Да видим какви са предложенията и идеите на водещо бизнес сдружение за подкрепа на компаниите.

И още препоръки за справяне с кризата. Този път от Обединени земеделци. Заставаме зад усилията на правителството за намаляване на социалните и икономически последици вследствие на въведените извънредни мерки, каза за АГРО ТВ председателят Петя Ставрева.

Купувайте български храни. Този призив на министър Танева е широко подкрепен от земеделската общност у нас. А неоспорим факт е, че плодовете и зеленчуците намират по-добра пазарна реализация, ако се предлагат чрез организации на производителите. В следващите минути – какъв е добрият опит, който повече земеделци трябва да последват. 

Предприемачески дух, много труд, упоритост и бизнес нюх стоят в основата на създаването на организацията на производители на мед и пчелни продукти в България, оглавявана от младия пчелар Петко Симеонов. Трудно ли е сдружаването и какви са предизвикателствата – вижте в предаването Агрофорум.

 

 

Коментари (1)
Flvtochf3550 Hi folks, just to share some useful website resource here, thanks!
The YouTube to mp3 online video downloader support all web browsers to Download YouTube to MP3 & MP4 Official
Y2mate website.
Best online YouTube converter website.
Top ten image upscaler review.
Best Keepvid of 2020.
Easy online meme generator sites.
10.04.2020 16:59 / Отговор

Добави коментар