1. Начало
  2. Новини
  3. Околна среда
  4. Министър Нона Караджова ще проведе срещи в Плевен и Дупница за изграждането на обекти от екологичната инфрастуктура на регионите

Министър Нона Караджова ще проведе срещи в Плевен и Дупница за изграждането на обекти от екологичната инфрастуктура на регионите

Снимка:

Срещите ще се проведат на 19 и 20 октомври 2011 година

Министър Нона Караджова ще проведе срещи в Плевен и Дупница за изграждането на обекти от екологичната инфрастуктура на регионите и предстоящите промени в Закона за управление на отпадъците.

В Плевен министър Караджова ще дискутира усвояването на средствата по екологични програми с представители на обществеността, административните структури, бизнеса, Камарата на инженерите в инвестиционното проектиране, Камарата на строителите в България, работещи по усвояване на средства от Оперативна програма “Околна среда”. Срещата е по покана на зам.-областния управител арх. Бойко Балтаков и ще се проведе на 19 октомври 2011 г., сряда, от 16.30 ч. в зала “Плевен” на Областна администрация – Плевен.

На 20 октомври 2011 г., четвъртък, министър Нона Караджова ще бъде в Дупница по покана на областния управител на област Кюстендил Любомир Анчев. Целта на посещението е да бъде обсъден напредъкът в изграждането на регионалната система за управление на отпадъците с представители на общините Дупница, Кюстендил, Сапарева баня, Бобов дол, Невестино и Трекляно. Дискусията ще се проведе от 14,00 часа, в залата на „Дом на техниката” в града.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.