1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. Форум за устойчиво и печелившо животновъдство 2017

Форум за устойчиво и печелившо животновъдство 2017

Очаква се да събере животновъди от цяла България, експерти от ресорните държавни институции и представители на агробизнеса

"Форум за устойчиво и печелившо животновъдство 2017", организира Центъра за аграрно развитие към Асоциация на българските села (АБС). Събитието ще се състои на 25 януари в Сливен. Очаква се да събере животновъди от цяла България, експерти от ресорните държавни институции и представители на агробизнеса.

В рамките на форума ще се дискутират актуалните въпроси пред сектор "Животновъдство". „Иновациите като възможност за конкурентно животновъдство“ е сред темите, който ще бъдат обсъждани. Засегнати ще бъдат и въпроси свързани с  повишаването на конкурентноспособността във фермите, подобряването на пазарните възможности чрез къси вериги на доставки на храни, подобряване на хигиената в стопанствата.

За подобряване и адаптиране на храненето към отделните породи животни и повишаване на професионалните умения и компетенции у животновъдите ще говорят по време на форума. Мероприятието ще приключи с томбола. Участието е безплатно, но изисква предварителна регистрация. 

 

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.