1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. НАЗ организира информационна кампания за своите членове

НАЗ организира информационна кампания за своите членове

Снимка:

Двудневното събитие ще се състои в Арбанаси

Националната асоциация на зърнопроизводителите организира информационна кампания за своите членове, която ще се състои на 13 и 14 януари 2014 г. в Арбанаси. Експерти от Министерството на земеделието и храните и Националната агенция по приходите ще дадат разяснения и ще отговарят на въпроси на земеделски производители по актуални теми.

Двудневното събитие ще протече в две части, като в първият ден ще бъдат разгледани въпроси, свързани с рамката на Общата селскостопанска политика 2014-2020 г. и метода на прилагане на намален акциз за земеделско гориво. В програмата също се предвижда да бъде отделено внимание и на темата за борсовата търговия, видовете финансови инструменти и управление на риска.

На 14 януари (вторник) данъчни експерти ще запознаят ангажираните с воденето на счетоводна отчетност специалисти с изискванията, отнасящи се до механизма на обратното начисляване на ДДС (в сила от 1 януари 2014 г.).

Преди официалното начало на форума г-н Ангел Вукодинов, заместник-председател на НАЗ, ще представи накратко Eвропейския проект „Хляб на мира” и участието на НАЗ в тази инициатива.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.