1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. 7250 TTV WARRIOR. Мощно сияние в блестящо черно

7250 TTV WARRIOR. Мощно сияние в блестящо черно

Лимитирана серия. Блестящи характеристики. Три години гаранция.

По време на изложението SIMA в Париж DEUTZ-FAHR представи лимитирана специална серия с най-високите стандарти по отношение на технологиите, дизайна и качеството. Warrior 7250 TTV е създаден за най-тежки приложения на полето и на пътя.

Специално боядисан в блестящо черно и изпускателна уредба с покритие от неръждаема стомана - това добавя мощно излъчване и уникално докосване до доминиращия стил на WARRIOR.

Като завършек на изключителния комплект от екстри, пакетът от светлини на WARRIOR разполага с ксенонов фар /XENON/ и работни светлини LED на най-новото поколение от Hella с до 2470 лумена /Lumen/. Кабината на 7250 TTV WARRIOR е снабдена с премиум полукожена седалка, подът също е в черно, докато зоната за прикачване разполага по избор с хидравлична горна връзка. Има също така и място за седем устройства за контрол на електричеството, PowerBeyond връзки и сигнален контакт за ISOBUS.

7250 TTV WARRIOR предлага повече надеждност, откогато и да било. За първи път DEUTZ-FAHR предоставя тригодишна гаранция. Това далеч надхвърля стандартния срок на гаранция в индустрията, както и всички законови изисквания.

Тягата на 7250 TTV WARRIOR се генерира от двигател DEUTZ, който осигурява мощност до 263 к.с. (194 кВт). Безстепенната променлива трансмисия TTV гарантира плавен контрол на шофирането и управлението и оптимален разход на гориво.

7250 TTV WARRIOR се предлага като опция и в класическото за DEUTZ-FAHR зелено.

Официален представител за България е фирма ИРИ ТРЕЙД

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.