1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Новата Серия 6 на DEUTZ-FAHR

Новата Серия 6 на DEUTZ-FAHR

Най-добрата технология, представена от 12 модела в мощностния диапазон от 156 до 226 к.с.

Независимо дали става дума за големи, средни или малки предприятия, изпълнителни органи на местната власт, или пък за оран, култивиране, транспортиране, събиране на реколтата или общински дейности - само когато тракторът съответства 100% на работния профил, той ще може да отговори на очакванията на клиентите. DEUTZ-FAHR разработи новата Серия 6, като имаше предвид точно тези изисквания на потребителите. 12 модела, вариращи от 156 до 226 к.с., налични в два платформени варианти, три типа скоростна кутия, две кабинни конфигурации с различни нива на комфорт, както и много други опции, Серия 6 предлага най-добрата микс технология в своя HP клас. Много са нещата, с които ще ви впечатли новата Серия 6 на DEUTZ-FAHR. Тя включва 12 модела в мощностния диапазон от 156 до 226 к.с. и със сигурност можем да кажем, че представлява най-добрата микс технология в своя клас.

Най-отличителната черта на новата Серия 6 е концепцията за трансмисия. Новите Powershift модели предлагат изчистена технология: ръчна трансмисия с 5 механични скорости плюс 6 Powershift стъпки напред и 3 назад, (общ брой скорости 30+15, с възможност за обработка на пълзящи растения: 54+27). Моделите RCshift разполагат с напълно автоматизирана трансмисия с 5 роботизирани скорости плюс 6 Powershift стъпки напред и 3 назад (общ брой скорости 30+15, за пълзящи растения: 54+27).

Превключването на предавките е изведено на ново равнище: благодарение на интелигентното адаптивно управление на скоростната кутия, тракторът се адаптира към изискванията на оператора. Най-високото ниво на комфорт се предлага от надеждно и доказано безстепенно предаване при моделите TTV. Обхватът на скоростта се простира от 0.2 км/ч. до 40 или 50 км/ч. Тракторът вече разполага с нов софтуер за още по-ефективно управление. Всички типове трансмисии достигат 40 или 50 км/ч. максимална скорост на по-ниски обороти на двигателя, като по този начин се пести  гориво. Всички предавки са лесни за работа, лесни за програмиране и лесни за наблюдение чрез дисплея в кабината. Те предлагат най-новите технологии и системи за прецизно земеделие, което означава изключително ефективна работна система. Уникалното за новата Серия 6 е, че земеделските производители и предприемачи могат да избират нивото на превключване на предавките, което искат.

Вижте повече в рубрика Актуално на портала...

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.