1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Новият комбайн DEUTZ-FAHR C7000: производителност и гъвкавост

Новият комбайн DEUTZ-FAHR C7000: производителност и гъвкавост

Моделите могат да бъдат снабдени с гумени вериги

Точно една година след стартирането на серията C9000, DEUTZ-FAHR представи друго важно попълнение: гамата C7000. Всеки детайл от това ново поколение машини е проектиран така че да осигури производителност и гъвкавост - изключително важни за една машина от този клас, като същевременно всеки компонент е изработен с несравнима надеждност и дълготрайност.

Предлагат се четири стандартни модела: C7205 и C7205 TS, 5-сламотръсни, и C7206, C7206 TS, 6-сламотръсни. Наред с това, на разположение са C7205 TSB и C7206 TSB – модели за движение по хълмове с автоматична настройка за балансиране по наклони, което поддържа стабилността на машината върху странични наклони до 20% и надлъжни наклони до 6%. Работейки в синхрон с повдигателния канал, функцията за автоматичен контрол и функцията за автоматично рязане, системата за баланс осигурява висока производителност при всякакви терени, пълна безопасност и превъзходен комфорт за водача.

Двигателите DEUTZ осигуряват не само отлична производителност, но и едни от най-ниските разходи на гориво в класа, с SCR технология за обработка на изгорелите газове, AdBlue и съвременна конструкция на самата машина, с трансмисии от двете страни на двигателя.

Гамата C7000 е замислена така че да увеличи производителността на операторите, работещи върху площи със средни размери, с технически решения, разработени за постигане на максимална ефективност, свеждане до минимум на времето за престой и намаляване на разхода на гориво.

Популярната система за вършитба Maxi Crop с Turbo Separator осигурява високи скорости на вършеене, като същевременно гарантира изключително качество на зърното и чистота и цялост на сламата, дори и при добиви в трудни условия с високи нива на влажност.

Бункерът за зърно с вместимост от 9500 литра за C7206 и 8500 литра за C7205 максимизира ефективността на машината, дори при работа с много широки хедери, които са в ширини до 9 метра. В допълнение към стандартните режещи устройства, гамата C7000 може да бъде оборудвана с режещи устройства Varicrop с широчина от 5.5-6.5 и 7.5 м с разтегателна режеща повърхност от минимум 370 до максимум 1070 мм.

Шасито е с напълно нов дизайн и е подсилено - това прави тези машини идеални дори за най-трудните терени и способни да режат маса с тегло до 3 тона. Машините са оборудвани с нов заден мост, на разположение са също така с 4WD и Anti-Skid тракшън контрол.

Моделите могат да бъдат снабдени с гумени вериги с размери 760 мм широчина и 3,5 м обща дължина, което ги прави идеално решение за съчетаване грижата за почвата с минимално уплътняване.

Създаден в сътрудничество с Giugiaro Design, отличителният нов стил на DEUTZ-FAHR и новата висока видимост Commander Cab V прави C7000 безпогрешен.

Накратко, новата серия DEUTZ-FAHR C7000 е проектирана за максимална ефективност, производителност, гъвкавост и издръжливост.

Официален представител за България е фирма ИРИ ТРЕЙД

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.