1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. "ПЕРЛА" АД дружество с 86 годишна традиция

"ПЕРЛА" АД дружество с 86 годишна традиция

 

"ПЕРЛА" АД е дружество с 86 годишна традиция в производството на техника за селското стопанство.

Изделията, които се проектират и произвеждат от дружеството, съчетават в себе си опита на нашите специалисти, новите тенденции в селскостопанското машиностроене и идеите на клиентите ни.

Земеделските стопани  могат да намерят при нас комплексна техника, необходима за осъществяване на ефективно модерно земеделие.

Функциониращата вече трета година във Система за управление на качество по международният стандарт БДС EN ISO 9001:2000, гарантира на клиентите, че ще получат продукта, който са поръчали, с необходимото качество и платената цена

"ПЕРЛА" е защитена търговска марка за производство на пръскачки за растителна защита, дискови брани, култиватори и разсадосадачна техника.

Пръскачки за растителна защита - с тях се осъществява мощно разпръскване на препарата на финни частици, което осигурява 100% защита от болести и неприятели върху културите.

  • Вентилаторни пръскачки, с регулируем дебит на вентилатора, вместимост на резервоара от 300л. до 1500л, изработени от стъклопласт или неръждаема ламарина.
  • Щангови пръскачки за защита на зеленчукови и полски култури с работен обхват от 10 до 16 м. Щанга копираща терена, с хидравлично управление и прецизно повдигане от 50 до 160 см.

Пръскачките могат да бъдат оборудвани и с елементи от водещи европейски производители.

Дискови брани - патентования лагерен възел, специално защитен срещу прах и влага, без гресиране до 6000 дка.

  • Навесни дискови брани, с работни широчини от 1.3 до 2.2 м,  с регулиране изместването на браната спрямо оста на трактора.
  • Прикачни дискови брани – с работни широчини от 2,20 м. до 10 м., пружинен тип почиствачи, регулириум ъгъл на обработка и перфектно лагеруване.
  • Култиватори окопни навесни за междуредова обработка на високостеблени окопни култури с работна широчина 4.2 м;
  • Култиватори - компактори за комбинирана обработка на почвата с работна широчина 6, 8,10 и 12 м. Предназначени за осъществяване на ессенно и пролетно култивиране, с дълбочина на обработката до 20 см.
  • Култиватори за слята повърхност- навесни и прикачни, с работни широчини от 3м. до 8м.Осигуряват максимална дълбочина на обработката 10-12 см.
  • Ремарке четириколесно, с товароносимост 2 тона, за трактори до 40 к.с.;
  • Смесител за фуражи, предназначен за бързо смесване на разнородни фуражи и разпределяне в хранилките на животните. Може да се използва и за смесване на торове, и тяхното пакетиране.

http://www.perla-bg.com

тел.: 0457 / 2 67 31; 2 29 16    

факс: 0457 / 2 26 12     

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.