1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Празнична 2023-та година за Ири Трейд АД

Празнична 2023-та година за Ири Трейд АД

Компанията празнува 20 години на пазара, добавя нови брандове в портфолиото си

2023 г. е ключова година за “Ири Трейд” АД. Освен че компанията празнува 20 години от създаването, тя може да се похвали със стотици продадени машини от престижни брандове, благодарение на които земеделците са по-рентабилни и печеливши. А тази година по случай важния юбилей Ири Трейд предостави 20 машини от продуктовата гама са с 20 % отстъпка!

 

ири трейд

Тепърва предстоят още приятни изненади. А някои от тях са свързани с нови брандове, с които компанията обогати портфолиото си.

 

Ири Трейд вече е официален представител на италианските телескопични товарачи DIECI, а гамата включва 5 ексклузивни серии за разнообразно приложение – Агри Фармер, Агри Стар, Агри Плюс, Агри Макс, Мини Агри.

 

ири трейд1

Италианска прецизност и висока производителност, работа в тесни пространства, с максимална гъвкавост, бързина, маневреност, комфорт и безопасност. Гамата покрива товароподемност от 2000 кг до впечатляващите 7200 кг и работна височина от 4,3 м до внушителните 10 м.

Новостите от Ири Трейд не спират до тук. За първи път компанията показа на БАТА АГРО 2023 земеделските дронове Cathay за прецизно пръскане на препарати и листни торове.

Компанията производител разполага с професионален технически екип, пълно и научно управление на качеството, добра система за следпродажбено обслужване с повече от десет години опит в индустрията.

 

ири-трейд2

Дроновете са ефективни и прецизни, със самостоятелно планирани маршрути, голям полезен товар, с функция за нощна навигация.

Изработени са от материали, използвани в авиацията. Моделите са с резервоари от 16, 22, 25, 30, 52 и 72 литра.

иритрейд3

Може да направите лесен демонтаж на рамената, лесна и бърза смяна на батерията, лесни са за транспортиране, с дълъг експлоатационен живот без нужда от сервизиране, оборудвани са със системи за безопасност при поява на препятствия. Големите модели могат да пръскат от 15 до 20 м и от 100 до 200 хектара площ на ден.

 

И не на последно място – премиера през 2023 г. на сеялките Junkkari – произведени от компания, управлявана от трето поколение, отдадено на иновациите.

Шестте серии са предназначени за работа при всякакви почви и условия, Isobus съвместими, с множество функции, като могат да извършват до 7 дейности с едно минаване. Те са оборудвани с най-големия бункер на пазара.

 

И не забравяйте – визитката на Ири Трейд са тракторите и комбайните Дойц Фар. Високата класа в земеделието.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.