1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Тракторът DEUTZ-FAHR 7250 WARRIOR е със светлинен пакет LED от най-ново поколение

Тракторът DEUTZ-FAHR 7250 WARRIOR е със светлинен пакет LED от най-ново поколение

Модулът HELLA 70 LED Generation IV предлага най-новото решение за светлинен поток в този компактен дизайн

В резултат на сътрудничеството между DEUTZ-FAHR и HELLA беше произведен първия трактор, който включва светлинен пакет LED от най-ново поколение с до 2470 Лумена за всеки модул: на DEUTZ-FAHR 7250 WARRIOR, представен за първи път по време на изложението SIMA 2015 в Париж. Новият пакет светлини представлява друг важен крайъгълен камък за множеството награди на Серията 7 на DEUTZ-FAHR и е нещо ново за целия пазар.

Модулът HELLA 70 LED Generation IV в момента предлага най-новото решение за светлинен поток в този компактен дизайн.

Оборудван с 3 високопроизводителни многочипови светодиоди LED, модулът 70 LED е проектиран за 2470 Лумена, като консумира само 30 вата енергия. Черният корпус на работните светлини е изработен от алуминий и включва охлаждащи ребра, които осигуряват достатъчно отвеждане на топлина от високо мощни светодиоди LEDs.

WARRIOR е оборудван с перфектна комбинация от близки, дълги светлини и изключително широка гама осветителни модули. По този начин светлината се разпределя равномерно в цялото работно пространство – точно там, където това е необходимо.

С цветова температура 6500 Келвина, светлината от работния пакет LED е подобна на дневната светлина. Това помага за по-лесно различаване на цветовете в тъмното и по този начин улеснява сензорното възприятие на човешкото око, като намалява умората.

Електрониката на модул 70 LED е мултиволтова и е съвместима, следователно може да бъде управлявана с 12 или 24 волтово захранване. Интегрираната електроника защитава устройството в случай на инверсия на полярността и гарантира постоянна яркост, дори когато при работа напрежението варира между 9 и 33 волта. В допълнение, температурни сензори защитават светлинното устройство от прегряване. Тези характеристики гарантират дълъг експлоатационен живот на светлинното устройство LED и безопасна среда по време на работа през нощта.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.