1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Тракторите от новата 6 серия на DEUTZ-FAHR определят стандартите в индустрията

Тракторите от новата 6 серия на DEUTZ-FAHR определят стандартите в индустрията

Те са с новата трансмисия CShift: комфорт от висока класа

С мощните двигатели Deutz, изпитани и проверени трансмисии и разпознаваем дизайн с изчистени линии, серия 6 определя стандартите за останалите, които трябва да го следват. Тази серия сега е още по-усъвършенствана с полуавтоматична система за превключване CShift за модели с трансмисия T7200 с 6 скорости и 4 Powershift диапазона.

CShift позволява на водача да избира между 6 налични скорости от джойстика, без да натиска педала на съединителя или да пренасочва с конвенционален лост. Тракторите отtransmission2_640 новата 6 серия с CShift технологии са изключително опростени, за да работят с превключване от една скорост на друга в рамките на 0.5 секунди. Също така, с Automatic Powershift, удобството при управление се увеличава допълнително; електронният контролен блок помага на водача при избора и автоматичната смяна на предавките до оптимално състояние Powershift, така че да отговори на натоварването и скоростта.

Въвеждането на технологиите CShift в DEUTZ-FAHR 6 серия представлява още една стъпка напред по отношение на гамата, която вече е водеща на пазара при избора на модел и технологии за повишаване на производителността.

Официален представител за България е фирма ИРИ ТРЕЙД

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.