1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. В Германия отвори врати най-модерната фабрика за производство на трактори

В Германия отвори врати най-модерната фабрика за производство на трактори

Инвестицията е на SDF

SDF официално откри в Германия най-модерната фабрика за трактори в света. В нея се произвеждат сериите 6, 7 и 9 на DEUTZ-FAHR. „Постоянно инвестираме в иновации. За разлика от други, ние сме фамилна компания, така че не инвестираме за кратки срокове, а за поколения напред", заяви Райнер Моргенстърн, изпълнителен директор на завода.
Площта на завода е 150 дка. В производствения процес се използват най-съвременни технологии в областта на монтажа и боядисването, както и на хидравликата, електрониката и тестовете за шасита. Всичко това осигурява високо качество.

Заедно с новия завод официално отвори врати и DEUTZ-FAHR Арена - най-съвременен център за посетители и обучение. Сградата включва шоу рум за трактори, музей на DEUTZ-FAHR, кино салон и магазин, както и множество конферентни и учебни зали. Тук посетителите имат възможност да разберат всичко за тази марка високотехнологични трактори, като тестват различни модели отблизо и лично.

По думите на Лодовико Бусолати, главен изпълнителен директор на SDF, новата фабрика играе решаваща роля за затвърждаване на марката DEUTZ-FAHR на световния пазар.
Изключителен представител на високотехнологичния бранд за България е фирма Ири Трейд.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.