БАТА АГРО Есен 2015

От 8 до 11 септември на летището в Стара Загора ще се проведе второто есенно издание на единственото по рода и мащабите си селскостопанско изложение в България – БАТА АГРО. Месец преди откриването на БАТА АГРО Есен са заявени над 34 хил. кв. метра изложбени площи от над 160 фирми, като новите участници са 20, съобщи председателят на УС на Българската асоциация на търговците на агротехника Тодор Николов. Миналата година на първото есенно издание на БАТА АГРО са били заети близо 39 хил. кв. метра изложбени площи, като очакванията са и тази година да бъдат същите. БАТА АГРО Есен ще бъде открито от министъра на земеделието и храните Десислава Танева в 11:00 часа, в присъствието на представители на областната и общинската администрация на Стара Загора, членове на Българската асоциация на търговците на агротехника, чуждестранни гости, земеделски производители, медии. Официалната програма ще продължи с обиколка на изложбените площи. От 14:00 до 16:00 часа в пресцентъра на изложението ще се проведе информационен семинар относно мерките от ПРСР 2014-2020, организиран съвместно с МЗХ. Изложението БАТА АГРО ще покаже най-актуалното от света на земеделието – агротехника с възможност за тест драйв и демонстрации в работни условия, семена, торове, препарати. „Това е най-голямото, вече утвърдено професионално изложение в България, което се развива според нашите очаквания“, коментира още Тодор Николов.


Програма на изложението за 08.09.2015 г.

11:00 ч. - Министър Десислва Танева официално ще открие БАТА АГРО 2015 Есен, Пресцентър летище Стара Загора

11:30 ч. - Официална обиколка на изложбените площи

12:30 ч. - Коктейл за официалните гости, Пресцентър летище Стара Загора

14:00 ч. - 16:00 ч. Информационен семинар на МЗХ по предстоящите мерки от ПРСР 2014-2020, Пресцентър летищет Стара Загора

20:30 ч. - Официален коктейл по повод откриването на БАТА АГРО 2015 Есен и концерт на Деси Добрева и група Мастило на територията на Античен форум Августа Траяна (само с покани)

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.