GRAND CHOCOLATE FESTIVAL

За всички любители на шоколада! Второто издание на първото по рода си шоколадово изложение в България ще се проведе в периода 26-27 март 2016 г. в от 10 до 18 часа в София хотел "Балкан".

На събитието ще се представят виртуозите в производството на шоколад и шоколадови изделия. Освен по-голямата площ и по-големия брой изложители, за второто издание е организирана изложба на шоколадови произведения на изкуството, презентации и работилници и ревюта на шоколадови бижута и дрехи. На изложението ще може да се дегустират шоколадови творения, в изключително красивата обстановка на София хотел "Балкан", под звуците на живи изпълнения на пиано.

На изложението се влиза с неизползван билет, а на работилниците и презентациите с използван или с неизползван. Това означава, че можете по всяко време да посетите работилница или презентация, независимо за какъв времеви интервал е Вашия билет, стига да има свобони места за нея! Времевите интервали важат само за влизане. Няма ограничения в продължителността на престоя на самото изложение. Тоест, ако заявите билет за 26 март от 10 до 12 часа, трябва да влезете в този ден и часови диапазон, но можете да останете колкото време решите, според работното време на изложението.

 

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина, за да получавате всеки петък най-важната седмична информация.

За още новини – харесайте страницата ни във FACEBOOK.