Международно изложение Intervitis-Interfructa

 

В периода 24 – 28 март 2010 г. в Щутгарт, Германия ще се проведе Intervitis-Interfructa – Международно търговско изложение на технологии за вино, плодове, плодов сок и спиртни напитки.
Изложението се провежда в Нов търговско-изложбен център близо до летище Щутгарт и на всеки три години е място за срещи на фирми и учени от различни индустрии – лозаро-винарска, за производство на плодове и плодови сокове и спиртни напитки.
Всяка година около 600 изложители от над 30 страни представят най-новите технологии и оборудване за производство на вино, плодов сок, спиртни напитки, искрящи и пенливи вина и др. пред 40 000 посетители от над 70 страни.
Участниците в изложението ще имат възможност да се запознаят с иновациите в отглеждането и преработката на грозде и плодове – демонстрации на машини и оборудване, преносими сортиращи системи за грозде и плодове, растителна защита и грижа и др. Относно производството и контрола на вино, плодовия сок и спиртните напитки ще бъдат представени технологии за бутилиране и опаковане – разделителни и филтриращи системи, винарски преси, помпи и обработващи системи, дестилиращи технологии, системи за контрол и хигиена, както и за сортиране, машини и съоръжения за бутилиране и затваряне, материали за опаковки. Ще бъдат представени ключови изложбени теми като тези за търговията и пласмента, продажби и презентации, ресторантьорско оборудване, вино и архитектура, винен туризъм и логистика; IT системи и софтуерни решения.
По време на Intervitis-Interfructa ще се проведе международният конгрес IVIF на тема „Глобални предизвикателства пред лозаро-винарския сектор”. Лектори са известни учени от Международната организация на лозата (O.I.V.) и други организации и институти.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.