Вода София 2013

Снимка:

Агенция “Булгарреклама”, съвместно с WASSER BERLIN, организира от 29 до 31 май 2013 г. в Интер Експо Център – София, седмото издание на международната специализирана изложба ВОДА СОФИЯ 2013

Тематиката на изложбата  е насочена в следните области:
Вододобив, пречистване и преработване на води и отпадни води, контролиране замърсяването на течащи и подпочвени води и опазване на околната среда, контролни съоръжения за превенция от наводнения и подпочвени води, съоръжения и технология за поддържане и почистване на плувни басейни, канализация и водоеми, технология за добив, бутилиране и дистрибуция на питейна вода.

На 29 и 30 май 2013г. Българската Асоциация по Водите (БАВ) организира петата международна конференция БУЛАКВА по време на специализираното изложение ВОДА СОФИЯ в Интер Експо Център в столицата.

Темата е „Инвестиционни приоритети в българския воден сектор“, а акцент - стратегията за управление и развитие на бранша в България. Ще бъдат обсъждани регионални генерални планове и параметри на предстоящи проекти от Оперативна програма „Околна среда 2014 -2020”. Специално внимание ще бъде отделено и на въпросите за язовирно строителство и експлоатация.
С присъствие на големи фирми от водния сектор, организаторите имат за цел да привлекат представители на национални институции, местната власт, национални и регионални сдружения на общини, инвеститори и други специалисти.

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.