Научна среща на тема „Натуралният свят на пивото и здравословните ползи от умерената консумация на бира"

Специална научна среща на тема „Натуралният свят на пивото и здравословните ползи от умерената консумация на бира", организирана от Института по криобиология и хранителни технологии и Съюза на пивоварите в България ще се проведе на 7 ноември в София. Събитието ще се състои в рамките на изложението „Interfood & Drink".

По време на срещата български учени ще говорят за състава и свойствата на пивото и ефекта от умерената консумация на бира.

Лектори на събитието ще са проф. Валентин Бъчваров, проф. Габриела Маринова, доц. Силвия Милева, д-р Сергей Иванов и д-р Галина Павлова. Заедно те ще представят резултати от научни изследвания върху качествата на съставките на пивото и значението им за здравето при умерена консумация. Гост ще бъде и диетологът Ипократис Пападимитракос, който ще обърне внимание на бирата като част от балансирания начин на живот и хранене.

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.