Търсене
  1. Начало
  2. Етикет
  3. bira

Етикет: бира

През 2023 година отново ще може да се подпомагат стопаните по кризисната мярка Събиране на реколтата на зелено за винени лозя
Новини Институции

През 2023 година отново ще може да се подпомагат стопаните по кризисната мярка „Съне на реколтата на зелено“ за винени лозя

С изменението се предвижда увеличение от 50% на 60% в подпомагането за винопроизводителни предприятия за дейности по мярка „Инвестиции в предприятия“
Разработки на комбайни и трактори на New Holland печелят два бронзови медала на SIMA Innovation Awards 2022
Новини Земеделска техника

Разработки на комбайни и трактори на New Holland печелят два бронзови медала на SIMA Innovation Awards 2022

Иновациите на New Holland Agriculture в областта на технологията за прине на реколтата и кръгова въглеродна икономика бяха отличени с два бронзови медала
Подписаха Меморандум за разбирателство относно енергийните стойности и хранителните съставки на алкохолните напитки в България
Новини Производство и преработка

Подписаха Меморандум за разтелство относно енергийните стойности и хранителните съставки на алкохолните напитки в България

Чрез QR код на всяка бутилка платформата U-Label визуализира дигитален етикет на всички европейски езици с пълна информация за суровините, технологията на производство и спецификата на всяка марка вино или дестилирана напитка
Ивана Радомирова, изпълнителен директор на Съюза на пивоварите: Като пивоварна индустрия България е на първо място с най-висока репутация сред европейските страни
Интервюта Растениевъдство

Ивана Радомирова, изпълнителен директор на Съюза на пивоварите: Като пивоварна индустрия България е на първо място с най-висока репутация сред европейските страни

През миналата година успяхме да разширим продуктовото портфолио с 25 нови бранда
Пивоварите пестят вода - за производството на 1 л бира се ползват между 3 и 4 л вода, а преди 10 години са били около 15 литра
Видеа Иновации

Пивоварите пестят вода - за производството на 1 л се ползват между 3 и 4 л вода, а преди 10 години са били около 15 литра

Ивана Радомирова, изпълнителен директор на Съюза на пивоварите в България: В бирената индустрия вече са въведени практиките на кръговата икономика

Използваме бисквитки, за да ви предоставим възможно най-доброто разглеждане на нашия уеб сайт. Ако продължите да използвате сайта без да променяте настройките за бисквитки, ще приемаме, че сте съгласни с условията. Във всеки един момент може да промените вашите настройки за бисквитки.

Научете повече за нашата Политика за поверителност