1. Начало
  2. Предстоящо
  3. Семинари
  4. ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВАТА ПРЕД ХРАНИТЕЛНО-ВКУСОВАТА ПРОМИШЛЕНОСТ

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВАТА ПРЕД ХРАНИТЕЛНО-ВКУСОВАТА ПРОМИШЛЕНОСТ

На 30 юни от 9.30 ч. в Радисън САС Гранд Хотел, София в. "Пари", организира конфренция на тема " ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТАВАТА ПРЕД ХРАНИТЕЛНО-ВКУСОВАТА ПРОМИШЛЕНОСТ"

Ще бъдат разглеждани следните теми:

Политиката на Министерство на земеделието и храните по отношение на контрол и безопасност на храните;

Изпитанията пред млечния сектор;

Качество на месните продукти – гаранция за успеха на фирмите и защита на потребителите;

Кадрите в сектора – обучения, заетост, професионализъм

 

Програма

9.30 - 9.35    Откриване на конференцията – Петкан Илиев, мениджър В2В проекти, в. Пари
9.35- 9.45    Политиката на Министерство на земеделието и храните по отношение на контрол и безопасност на храните - Марияна Юнгарева, директор на Дирекция „Контрол и безопасност на храните” в Министерство на земеделието и храните
9.45- 9.55    Партньорството между заинтересованите страни – гаранция за успех – Жана Райчева, директор на дирекция „Европейска интеграция” в МИЕ
9.55- 10.05    Ролята на Националната ветеринарномедицинска служба при контрола върху безопасността на храните от животински произход на българския пазар
 – д-р Йордан Войнов, Генерален Директор на Националната ветеринарномедицинска служба
10.05- 10.15    Безопасност на храните – отговорност на много институции. Възможности и нагласи за единодействие  – Атанас Додов, съветник на д-р Евгений Желев, министър на здравеопазването
Проект за създаване на Национална агенция по безопасност на храните – д-р Тенчо Тенев, национален главен санитарен инспектор на България, МЗ
10.15- 10.25    Изпитанията пред млечния сектор – Диляна Славова - изп. Директор на Национална асоциация на млекопреработвателите
10.25- 10.35    За бранда в хлебопроизводството - Марияна Кукушева - председател на Федерация на хлебопроизводителите и сладкарите в България
10.35- 10.50    Пазарни тенденции в бизнеса с хляб -  „Корн”
10.50- 11.05    Внедряване на международните стандарти за качество в „Тандем” -  Зорка Симеонова – мениджър „Безопасност и качество”,  Тандем
11.05- 11.15    Качество на месните продукти – гаранция за успеха на фирмите и защита на потребителите – инж. Павлина Лилова, главен  експерт-технолог, Асоциация на месопреработвателите в България
11.15- 11.25    Пазарна реализация на биопродукти  - Тенчо Христов, ръководител консултанстка служба, Фондация за биологично земеделие  "Биоселена"
11.25- 11.40    Кадрите в сектора – обучения, заетост, професионализъм – проф. Георги Вълчев, ректор на Университет по хранителни технологии, гр. Пловдив

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.