1. Начало
  2. Видеа
  3. Демонстрация
  4. Titan Machinery Bulgaria с презентация в гр. Съединение

Titan Machinery Bulgaria с презентация в гр. Съединение

Case IH ефективни и рентабилни

Titan Machinery Bulgaria събра земеделски производители в землището на Ангел Вукодинов. Преди това компанията направи презентация в селата Хотница, край Велико Търново и Стожер не далеч от Добрич. Основен акцент бяха тракторите Case IH и ефективната им работа на полето. В действие влезе Case IH Magnum 340. Показано беше как може да бъде оптимизирана една колесна машина, за да бъде по-продуктивна тя, да щади почвата и не я притъпква. Важна е стъпката на машината според специалистите.

По-меките гуми упражняват по-голям натиск и налягането върху почвата се увеличава. По-добре надутите минимизират притъпкването.  
На полето беше показано едно от новите творения на инженерите, а именно Case IH Magnum Rowtrac. Не случайно през 2015-та точно този модел спечели наградата Трактор на годината именно, заради концепцията си с гумено верижно задвижване отзад и управление с колела отпред.

Да вярно, че машината е значително по - тежка от колесния вариант, но притъпкването на почвата при гумено верижния е минимизирано, приплъзването също, а и производителността е с почти 20% по-добра от колесния вариант трактори.

Към двата трактора беше агрегатиран култиватор на Case IH EcoloTiger 530 C с работна ширина 3,88 м.

И още една конфигурация  - комбиниран култиватор на Salford от серията CTS 9700. Култиваторът беше агрегатиран към добре познатия вече в България Case IH Quadtrac 620.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.