1. Начало
  2. Видеа
  3. Растениевъдство
  4. Демонстрация на пръскане с дрон на БАТА АГРО 2022

Демонстрация на пръскане с дрон на БАТА АГРО 2022

Амитица представи продукти и решения за оптимизиране на разходите

„Щастлива съм, че тук в България нашите продукти ще бъдат представяни от партньорите ни - фирма Амитица, каза Олга Шевчук, представител на БТЮ-Център. - Продуктите ни в Украйна са много популярни. Използват се на повече от 30 млн. дка всяка година.
Екостърн ефективно разгражда всички видове растителни остатъци. Ползите от него са изключително много. Той повишава биологичната активност на почвата, подобрява структурата й и предотвратява ерозията, жизнеспособността на полезните микроорганизми се запазва. 
Другият важен продукт е Азотохелп. Той помага на растенията да издържат на различни стресови ситуации и с наличието на азотфиксиращите бактерии позволява усвояването на свободен азот. 
 
Микохелп пък е течен микробиален тор. Използва се за листно и почвено приложение, фертигация и обработване на семена, разсади, фиданки при различни видове култури, практически навсякъде в почвата дори и листата. 
 
Друг ключов продукт е Граундфикс - ново поколение NPK тор. Той съдържа комплекс от анаеробни бактерии и микроорганизми, които мобилизират фосфора и калия от една страна, а от друга страна освобождават микроелементи. 
„Щастлив съм, че чрез нашия представител фирма Амитица можем да предлагаме продуктите и услугите си в България, каза Христодуло Стелиус, представител на стартъп компания. - Нашият екип е специализиран в обучения и съвременни начини за внасяне на торове, а именно чрез дронове. Най-важното нещо е безопасността при работа с дрон. Когато ползвателите на услугата са обучени и тренирани от специалисти, ще имаме гаранция за висока ефективност. 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.