1. Начало
  2. Видеа
  3. Растениевъдство
  4. Екипът на Грейнстор: Може да ни поверите зърното си и да ръководите бизнеса си само по телефона

Екипът на Грейнстор: Може да ни поверите зърното си и да ръководите бизнеса си само по телефона

Доверен склад за съхранение на зърно за фермери, търговци и преработватели

Грейнстор предлага професионално зърносъхранение в цялата страна. От фермер, стремящ се към най-високата цена, през търговец, желаещ минимален риск за съхранение на стоката си, до преработвател, търсещ суровина с нужното качество – всеки има нужда от доверен склад.

„Нашите зърнобази са с висока степен на автоматизация и прецизност при всички процеси – пробовземане, претегляне и лабораторни анализи.

Всичко това в една система за управление, целяща да получите бързо и качествено обслужване. Полагаме всички необходими грижи за вашата стока, за да я държим в оптимално състояние във всеки един момент. По желание сортираме по качество, при нужда фумигираме, вентилираме и превъртаме зърната. А, когато Ви потрябва, ще Ви я предадем в точен ден и час“, каза Николай Манов, търговски мениджър на Грейнстор за Западна България.

Грейнстор упражнява още една дейност, притежавайки завод за производство на висококачествени фуражи.

„Бидейки специалисти в съхранението, намирането и окачествяването на зърна, ние имаме разработено Ноу-хау за производството на качествена храна за нуждите на животните, което налагаме чрез силен екип от специалисти по хранене и ветеринарни лекари. Работим с най-реномираната европейска система за разработване и проследяване на рецепти Allix3 в реновирания ни завод. Осъществяваме постоянна подкрепа на животновъдите, защото нашата цел не е да продадем фураж, а да постигаме по-добри резултати заедно с тях“, заяви Галя Петрова, мениджър на Грейнстор Фийд.

grainstore

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.