1. Начало
  2. Видеа
  3. Растениевъдство
  4. Как да опазите царевицата и слънчогледа от неприятели с помощта на биоагенти

Как да опазите царевицата и слънчогледа от неприятели с помощта на биоагенти

Темата е във фокуса на семинари в Силистра и Добрич – на 22 и 23 февруари 2022 г.

„БиоАктив и ГрийнАктив“ инициира поредица от семинари, на които представя новите си ключови партньорства. Голяма част от земеделските производители в България са запознати с уникалния продукт от Германия за възстановяване и повишаване на почвеното плодородие – „BioAktiv Profesional“. Към него през последните 3 години портфолиото е допълнено с висококачествената серия течни, листни торове и биостимулатори, под марката „GreenAktiv“.
 
На семинарите Людмил Стоянов – Директор Продажби в „Органик Инвест Биозащита“ ще запознае земеделските стопани с биологични агенти за борба с вредителите царевичен стъблен пробивач (царевица) и памукова нощенка (царевица и слънчоглед), които могат да нанесат скъпи щети на фермерите. Трихограмата е доказано решение на този проблем.
Онлайн ще се включи проф. Вили Харизанова – Декан на факултета по „Растителна защита и Агроекология“ – Аграрен Университет Пловдив.
 
„БиоАктив & ГрийнАктив“ разполага с екип от 20 консултанти, с които спомага за мониторинг – сигнализацията на територията на България, както и за продажбата и разпространението на услугата.
 
Повече по темата ще научите на предстоящите събития: 
 

Силистра – 22-ри февруари, начало – 9:30 ч., до Тутракан р-т „Хан Дълбока“, обяд 13:30 ч.

Добрич – 23-ти февруари, начало – 9:30 ч., хотел ИЗИДА, обяд 13:30 ч.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.