1. Начало
  2. Видеа
  3. Растителна защита
  4. АГРА 2023: Байер КропСайанс с награда в Конкурса за иновации

АГРА 2023: Байер КропСайанс с награда в Конкурса за иновации

Хусар Клас - за реколта от най-висок клас

Байер КропСайанс България получи признание за един от новите си продукти за растителна защита в житни култури. В 14-то издание на Конкурса за иновации на селскостопанското изложение АГРА 2023, Международен панаир - Пловдив отличи компанията за хербицида Хусар Клас.
 
Марина Костова, Продуктов мениджър царевица и слънчоглед в Байер КропСайанс България, благодари на организаторите и на журито на конкурса. 
„Иновацията е продукт с няколко съставки - идея, план, професионален екип и силен лидер. Ние имаме всички тях. Стремим се да се развиваме постоянно, като разработваме продукти от най-високо и съвременно ниво с цел да подкрепим българските производители“, заяви тя на церемонията по награждаването. 
 
Хусар Клас е селективен, системен хербицид от групата на ALS инхибиторите. Попаднал върху плевелите ги унищожава напълно до 4-6 седмици след пръскане. 
Хербицидното и фунгицидно портфолио на компанията в житни култури е едно от най-богатите на българския пазар и има решения за всяка една ситуация на полето.
Във връзка с промени във фунгицидното портфолио на пазара, редица ПРЗ ще отпаднат. Затова Байер излиза с нов продукт, който идва да надгради и други продукти на конкурентни компании. 
Байер е пазарен лидер в направление хербициди царевица. 
 
И през тази година Байер подкрепя своите партньори с ново промоционално предложение – ваучери за растителна защита.
Топ продуктите на Байер участват в промоционалната кампания. Промоцията, свързана с ваучерната кампания, е следната: за всеки закупен литър или килограм от даден продукт, Байер предоставя на земеделския производител отсъпка от 5 лв.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.