1. Начало
  2. Видеа
  3. Растителна защита
  4. Байер с промоции за Кампания обеззаразяване 2019

Байер с промоции за Кампания обеззаразяване 2019

Ламадор – Импулс, Баритон и Децис 100 в промоционални пакетни предложения

Байер България Дивизия КропСайанс за 2019 г. предлага изгодни пакетни предложения за предстоящата кампания по обеззаразяване на семена преди сеитба. Акцент е поставен на новия продукт Баритон Супер. Действието му беше изпитано на площите на земеделския производители Атанас Механдов край старозагроското село Християново, както и в нивите на „Алвас Грейн" ЕООД край село Изворско.

Баритон супер е с 3 активни вещества, действието му като обеззаразител е категорично много добро, подчерта Радослав Михалев, мениджър ключови клиенти в Байер. „Трите активни вещества засилват ефекта на продукта срещу видовете кореново гниене. През определени години те се явяват сериозен бич по пшеница", подчерта още специалистът.

Баритон супер се прилага в доза 100 мл на 100 кг семена, покрива ги много добре и не се разпрашава. Това е гаранция, че семената ще останат защитени в критичния период през есента.
Неоспоримо доказателство за действието на обеззаразителя са резултатите от жътвата до момента, които са около 700 кг/дка.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.