1. Начало
  2. Новини
  3. Растителна защита
  4. Иновациите от БАЙЕР не спират!

Иновациите от БАЙЕР не спират!

Компанията представи актуалните си предложения на мащабен форум край Варна

Ударно начало на пролетната кампания с изгодни пакети, иновационни продукти и революционни решения за постигане на устойчиво земеделие. Така може да се обобщи мащабният семинар на Bayer CropScience, който събра земеделски стопани от цялата страна край Варна. „Ние сме компания, която предоставя иновации. Затова трябва да знаем какво е важно за Вас, за да го разработим и да Ви го предоставим!” – с тези думи Габор Равицки, мениджър на Байер България, приветства присъстващите фермери.

По време на форума бяха представени няколко растителнозащитни схеми при житни култури за опазване от болести, включващи продуктите Фалкон, Сфера макс, Солигор, Зантара, Прозаро и Авиатор.

При хербицидите продукт №1 за 2018 г. е Секатор. Почти 4 млн. дка са третирани с този препарат. Пред земеделските стопани бяха представени различни решения за опазване на посевите от плевели, които включват още Атлантис флекс, Пума супер, Буктрил универсал.

Най-рентабилната култура през 2019 г. отново се очаква да бъде царевицата. Затова от Байер насочват усилията си към опазване на добива чрез ефективни технологии за борба с плевелите. Тук на помощ идват Лаудис и Капрено – утвърдени иновативни решения по българските полета. Фермерите се запознаха с предимствата на царевичните хибриди Декалб, които вече са част от портфолиото на Байер при семената.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.