1. Начало
  2. Видеа
  3. Растителна защита
  4. Листни торове за сигурни и добри резултати  

Листни торове за сигурни и добри резултати  

Лебозол България отново привлече интереса на земеделската общност

И тази година фирма Лебозол беше сред най-атрактивните участници в 9-я национален семинар на НАЗ.
Акцент в презентацията на лидера в листното хранене са лошите климатични условия, които влияят отрицателно върху развитието на културите. Това е и мотото на новата кампания „Как Лебозол може да се справи със засушаването и високите температури и да противодейства на климатичния стрес“. За пореден път компанията отчете решените ситуации и проблеми по българските полета благодарение на листните торове Лебозол.
Днес портфолиото на компанията предлага богат набор от близо 60 продукта, разработени и формулирани с голяма грижа за растенията и в помощ на земеделците. Торовете Лебозол компенсират липсата на най-важните за посевите хранителни вещества.
 
Българските земеделци вече се убедиха в ползите от листното торене, като част от общия комплекс на торене, което се прилага като помощно средство, за да се снабди растението с достатъчно хранителни вещества. А това е вярното решение при преодоляване на стреса от растенията, тяхното добро развитие и като крайна цел - висок добив и качествена продукция. Задача, с която екипът на Лебозол се справя безотказно.
 
След презентацията от Лебозол България наградиха с лаптопи  някои от присъстващите земеделци, чиито имена бяха изтеглени в томбола.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.