1. Начало
  2. Видеа
  3. Растителна защита
  4. Професионални решения в малки опаковки

Професионални решения в малки опаковки

Syngenta Professional Solutions - с грижа за земеделски култури, зелени пространства, обществени пространства и домове

Syngenta Professional Solutions проведе в Старосел първия си семинар с фокус агроаптеки, където представи визията и мисията на компанията, какви са бъдещите планове и с какви продукти излизат на пазара през настоящата година. 
Дивизия Syngenta Professional Solutions е нов отдел за България, който се развива през последните две години, като част един от глобалния лидер Синджента, който има една по-специална мисия - професионалното земеделие, от семената за полски и зеленчукови култури, до препарати за зелени площи, декоративни растения, ландшафт, домове, обществени сгради и пространства. 
 
Syngenta Professional Solutions предлага професионални продукти и активни вещества по достъпен начин в различна целева група. 
 
Портфолиото включва фунгициди, хербициди и инсектициди, които покриват целия спектър от култури, които в същото време могат да се използват и за декоративни растения и дървета. 
 
Syngenta Professional Solutions работи много сериозно да предоставя на своите партньори - ДДД фирми, дистрибутори и агроаптеки различни инструменти, с които да добавят стойност към услугите и продуктите, които предлагат. 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.