5 години Косад Семанс България

Специална промоционална програма дава отстъпки при закупуване на новите хибриди

Косад Семанс участва на Третия семинар на Асоциацията на земеделските производители в к.к Златни пясъци. Акцентът в представянето й беше, че тази година  компанията отбелязва 5 години присъствие на българския пазар.

Млад, усмихнат, търсещ и амбициозен е екипът на Косад Семанс България, чиято дейност стартира на 18 август 2010 г. Каква е равносметката на компанията по отношение на продуктовата им листа? Царевичните хибриди са от 190 до 560 по ФАО.

Водещи продукти са в средно ранната група Кларити, Парди, Реали и Гасти. Новите попълнения са Тесали и Аркади с ФАО 330, Трилоджи с ФАО 350, Портил с ФАО 380 и Пинки с ФАО 410. Трилоджи ще се предложи и във вариант Трилоджи Дуо, устойчив на циклоксидим.

При слънчогледа акцент е Clearfield технологията със средно ранните хибриди Кларика, Фушия, Имерия и Хималия. Новите предложения са свързани с новите технологии в производството на слънчоглед в лицето на CSF 12902 Clearfield Plus, с който земеделските производители ще си осигурят изчистване на полетата от пирей, балур, троскот и бутрак, и конвенционалният Чаркс, с много висока устойчивост на синя китка до раса F.

Ако през тази пролет земеделските производители решат да засеят от новите царевични и слънчогледови хибриди на Косад Семанс, те ще ползват отстъпка от цената. Реверансът към тях е по повод петгодишния юбилей на компанията, която е разработила специална програма под мотото: „СПЕСТИ ЕДИН ЛЕВ НА ВСЕКИ ДЕКАР, ЗАСЯТ С НОВИТЕ ХИБРИДИ НА КОСАД СЕМАНС“. При царевицата допълнителната отстъпка е на стойност 8 лв. за всяка торба, а при слънчогледа – 25 лв. за всяка закупена торба.

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.