Еуралис Семена България - амбициозно протфолио за 2018 г.

Компанията обяви на семинар в Стара Загора промоционалните си предложения

Еуралис Семена България представи пред земеделски производители от района на Стара Загора промоционалните си предложения.

Слънчогледът Терамис е една от най-успешните Клиърфилд разработки на селекционерите на Еуралис. Най-старият хибрид на компанията, доказал за осемте години, откакто е на пазара своите безспорни качества за добра устойчивост на болести и добивен потенциал.

Царевичният хибрид Метод в група 380 по ФАО е от концепцията Тропикал дент, което означава изключителна стабилност в представянето. Потенциалът му за добив е от порядъка на впечатляващите 1500 кг/дка. Именно ЕС Метод заедно с другия хитов за компанията хибрид ЕС Фаради са акцент при производството на царевица за зърно. Еуралис предлага изключително богат асортимент в този сегмент хибриди от 250 до над 500.

Прогнозите са през 2018 г близо 50% от площите заети със слънчоглед да са с Клиърфийлд Плюс хибриди, затова и Еуралис ще предложи богат избор.

Еуралис с успех предлага семена за производство на сорго. Това е компанията, която е единствения селекционер на тази култура в световен мащаб. В портфолиото присъстват още хибриди соя и рапица.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина, за да получавате всеки петък най-важната седмична информация.

За още новини – харесайте страницата ни във FACEBOOK.