1. Начало
  2. Видеа
  3. Селекция
  4. Суфле Агро България – семена за висок добив

Суфле Агро България – семена за висок добив

Качеството е отправна точка в селекцията на френската компания

Край шуменското с. Миланово в демонстрационен опит при Кристера Агро ЕООД Суфле Агро България показа предимствата на хибридите царевица, които предлага на българския пазар. Те са високодобивни, толерантни към засушаване и високи температури.
 
Техническият опит, трупан в продължение на много години и иновационният подход са в основата на стратегията на френската компания.
 
Тази година въпреки лошите климатични условия резултатите се доближават до максималните за културата. Хибридите на Суфле Агро България са изключително високодобивни. Резултатите от тях са между 1400 и 1600 кг/дка.
 
Предлаганата от Суфле Агро България царевица е от съвършено нова генетика, без конкуренция. Заради високия добив става все по - предпочитана сред земеделските производители. За да отговори на нуждите и очакванията на пазара Суфле Груп създава нова марка - SOUFFLET SEEDS, 100% собствена генетика от най-висок клас, подбрана от Суфле Агро. Това е марката, която гарантира качествени семена от царевица, маслодайна рапица и слънчоглед с най-висок генетичен потенциал.
 
 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.