1. Начало
  2. Новини
  3. Селекция
  4. Суфле Агро България - SOUFFLET SEEDS ПЪРВОКЛАСНА ГЕНЕТИКА - съвършено нова селекция, без конкуренция

Суфле Агро България - SOUFFLET SEEDS ПЪРВОКЛАСНА ГЕНЕТИКА - съвършено нова селекция, без конкуренция

Жътва на царевица от селекцията на Суфле Агро България

 След като през 2012 г. сигурно стъпи на българския пазар с продажбата на висококачествен пивоварен ечемик за един от филиалите си - Малтери Суфле, днес Суфле Агро за трета поредна година доказва лидерски позиции за комплексно обслужване на земеделските производители.
 
Суфле е френска семейна компания с повече от 120 години опит, занимаваща се със земеделие, като дейността ѝ с уверени темпове се разширява от Франция до Европа и днес е позната в цял свят.
 
Нашият технически опит, който се трупа в продължение на много години и иновационният ни подход е в основата на стратегията Суфле и ни дава предимство, за да отговорим на вашите нужди и очаквания.
За да постигне тази цел, Суфле Груп реши да създаде нова марка SOUFFLET SEEDS.
 
SOUFFLET SEEDS е 100% собствена генетика от най-висок клас, подбрана от Суфле Агро.
 
SOUFFLET SEEDS е марката, под която ще намерите качествени семена с най-висок генетичен потенциал. Това са семена от царевица, семена маслодайна рапица и слънчоглед.
Край шуменското с. Миланово в демонстрационен опит при Кристера Агро ЕООД са заложени няколко хибрида царевица, позиционирани в група от 330 до 550 по ФАО: 
HOTSPOT FAO 330, MOPED FAO 350, FILAE FAO 370, EXTASIA FAO 400, ISULEA FAO 460, PIANELO FAO 490, LINKEA FAO 550.
 
С рекордни добиви през миналата година от 1600 кг/дка, както и тази година затвърждаваме своето качество и висок потенциал.
 
Предлаганата от Суфле Агро България царевица е от съвършено нова генетика, без конкуренция до момента на пазара. Заради високите добиви селекцията става все по-предпочитана сред нашите партньори - земеделските производители.
 
Семената на Суфле Агро България имат перфектна заготовка, кълняемостта им е 98%.
 
Sufle
За втора година на пазара предлагаме 4 хибрида семена рапица. Земеделците трябва да гледат на семената не като разход, а като инвестиция, която ще донесе добавена стойност. Семената от гамата Soufflet Seeds са във високия сегмент по качество, като целта е създаване на дългосрочно партньорство със земеделците.
 
В портфолиото на компанията са семена за зърнено-житни и маслодайни култури, препарати за растителна защита, торове.
 
Избирайки най-високото качество SOUFFLET SEEDS и най-добрия генетичен потенциал, избирате сигурен начин за увеличаване на добива и повишаване на рентабилността на Вашето стопанство.
Днес с гордост заявяваме, че портфолиото ни е на много високо ниво, като предлага конкретни решения за различни обработваеми площи и технологии, с хибриди, които са доказани в България, Румъния и имат резултати от над 1400 кг/дка.
 
 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.