Ден на отворените врати проведе Кубота България в Русе

Акцент беше поставен на тракторите от М серията

В присъствието на представители на Кубота Полша и Кубота Германия в Русе се проведе Ден на отворените врати, в рамките на който през земеделски производители от региона бяха показани японски трактори от М серията. Събитието се състоя в базата на фирма Агритрейд – Русе, дилър на Кубота за региона.

Представените модели напълно покриват изискванията за вредни емисии Евро 4. Гаранцията на тракторите от серията М е увеличена на 4 години, припомни Мирослав Николов,  търговски директор на Кубота България.

Мачей Руйнер, директор на Кубота Полша, който също приветства гостите на събитието, заяви, че най-новите модели на японската марка от седма М серия от 132 до 170 к.с., ще бъдат в България през април 2015 г., като премиерата им ще се състои на изложението БАТА АГРО в Стара Загора през месец март.

Защо Кубота придобива все по-голяма популярност в България. Причината е, че веднъж закупили трактор от японската марка, земеделските производители остават фенове на марката.

През 2016 г. Кубота ще лансира косачки и балировачки  за страните от Централна и Източна Европа, а година по-късно – и почвообработващи машини.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина, за да получавате всеки петък най-важната седмична информация.

За още новини – харесайте страницата ни във FACEBOOK.