Есенна кампания с Kubota

Атрактивни демонстрации на японски трактори и прикачен инвентар край Карнобат

Демонстрация на японска техника с марката Kubota събра на полето земеделски стопани от Южна България. „Идеята на полевата демонстрация е земеделските производители да се докоснат до тези машини и всеки да изгради преценката си за марката Кubota.

Това е надеждна, здрава и сигурна техника. Смятам, че като дилъри на Кubota доказахме лоялността си към клиентите през годините, бързината на сервиза и бързата реакция при необходимост“, заяви Светослава Христова, регионален търговски представител за Сливенска и Бургаска област.

Специален акцент на демонстрацията беше поставен на новото попълнение от серията М5001 Narrow, предназначен за лозаро-овощарския сектор.Подходящи за всякакъв тип стопанства са тракторите Кubota от серия МGX. В демонстрацията беше включен и представител на тракторите Кubota от М7 серията. Отличната подготовка на почвата се гарантира от прикачните машини на Кubota - плугове, дискови брани, а точната сеитба се осъществи благодарение на сеялки, които са в няколко модификации.