1. Начало
  2. Видеа
  3. Земеделска техника
  4. John Deere с две награди в конкурса „Трактор на годината“ за 2022 г.

John Deere с две награди в конкурса „Трактор на годината“ за 2022 г.

Отличените модели са John Deere 7R 350 AutoPowr и John Deere 6M 120 AutoPowr

John Deere може да се похвали с престижни призове, с които два иновативни модела бяха наградени на конкурса „Трактор на годината“. Церемонията по награждаването се състоя на 19 октомври 2021 г. по време на изложението Ейма в Болоня. 
 
Големият победител в състезанието е тракторът John Deere 7R 350 AutoPowr.
„Благодаря на журито. Ние, от John Deere, сме наистина горди, че тази награда е потвърждение за качеството и надеждността на нашите продукти“, каза представител на компанията. 
Това не е първото отличие за модела John Deere 7R 350 AutoPowr. Той вече е носител на един златен и 5 сребърни медала от изложението Агритехника в Хановер. Тракторът е с 9-литров двигател John Deere Stage 5, с 6-цилиндъра и номинална мощност 350 к.с. С помощта на функцията за интелигентно управление на мощността (IPM-Iintelligent Power Management) мощността нараства на 388 к.с. 
 
В категория „Най-полезен трактор“ отличието грабна моделът John Deere 6M 120 AutoPowr.
„Благодарим за наградата, този трактор е истински пример за технология и свързаност, които са в основата на трансформирането на фермерството“, каза представител на компанията. 
John Deere 6M 120 AutoPowr е с двигател Stage 5 с номинална мощност 120 к.с. Разполага с хидромеханична безстепенна трансмисия AutoPowr, късо междуосие и компактна конструкция, интуитивно и лесно управление чрез новата компактна конзола CommandARM™.
 
 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.