1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Един бранд – два победителя

Един бранд – два победителя

John Deere с две награди в конкурса „Трактор на годината“ за 2022 г.

2022 е годината на John Deere. Компанията може да се похвали с престижни призове, с които два иновативни модела бяха наградени на конкурса „Трактор на годината“. Церемонията по награждаването се състоя на 19 октомври 2021 г. по време на изложението Ейма в Болоня.

Големият победител в състезанието е тракторът John Deere 7R 350 AutoPowr.

„Благодаря на журито. Ние, от John Deere, сме наистина горди, че тази награда е потвърждение за качеството и надеждността на нашите продукти“, каза представител на компанията.

Това не е първото отличие за модела John Deere 7R 350 AutoPowr. Той вече е носител на един златен и 5 сребърни медала от изложението Агритехника в Хановер. Тракторът е с 9-литров двигател John Deere Stage 5, с 6-цилиндъра и номинална мощност 350 к.с. С помощта на функцията за интелигентно управление на мощността (IPM-Iintelligent Power Management) мощността нараства на 388 к.с.

Трансмисията AutoPowr осигурява лекота на управление, а механичното окачване на кабината и конзолата CommandARM™ гарантират лек и ползотворен ден за оператора. Има опция за кожена седалка с електрическо регулиране, въртяща се на 65°, активна вентилация и масажна функция с 2 режима.

Водещата в индустрията система за кормилно управление ActiveCommand Steering 2 е напълно регулируема според предпочитанията на оператора. Трите вградени в покрива LED светлини предотвратяват щети и увеличават видимостта. И разбира се, не на последно място машината разполага с функции за интелигентност и свързаност.

JD

И още една награда за John Deere. В категория„Най-полезен трактор“ отличието грабна моделът John Deere 6M 120 AutoPowr.

„Благодарим за наградата, този трактор е истински пример за технология и свързаност, които са в основата на трансформирането на фермерството“, каза представител на компанията.

John Deere 6M 120 AutoPowr е с двигател Stage 5 с номинална мощност 120 к.с. Разполага с хидромеханична безстепенна трансмисия AutoPowr, късо междуосие и компактна конструкция, интуитивно и лесно управление чрез новата компактна конзола CommandARM™.

Новият панорамен покрив осигурява перфектна видимост при работа с челен товарач. И този модел разполага с функции за интелигентност и свързаност.

JD

От Мегатрон, официален представител на марката за България, коментираха, че двата поредни приза за John Deere не са изненада, тъй като компанията е водеща в агроиндустрията. Традиционно марката държи първа позиция по продажби на българския пазар.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.