1. Начало
  2. Видеа
  3. Земеделска техника
  4. Кубота - зелена линия машини за животновъдството

Кубота - зелена линия машини за животновъдството

Ефективни, атрактивни, на добра цена

На БАТА АГРО 2022 Кубота България представи пълна гама прикачен инвентар от зелената линия на Кубота, като косачки, балопреси, мулчери, сеносъбирачи, сенообръщачи, фолираща машина и машина за постеля.

Три модела балопреси, с фиксирана или варио камера, с различен диаметър. Моделите са балопреса BF 2255 F, която е с фиксирана камера 120 на 125, а другите две балопреси са с варио камера, като от тях беше изложена В4160 F с диаметър на балата от 80 до 160 см в диаметър, 120 см широчина. Най-големият модел в гамата е с диаметър до 2 метра.

Моделът ВВ 52 00 е с диаметър на балата до 2 метра, като машината е оборудвана с допълнителна система за нарязване с 14 ножа, подходяща за надробяване на материала, който се балира.

И трите модела балопреси са с връзване с мрежа, но същите машини могат да бъдат оборудвани със система за връзване със сезал.

Зелената линия на Кубота се допълва от три вида косачки - предна, която е с размер 3,20 м и е със събиране на откоса. Другите два модела косачки са с работна широчина 2,40 и 2,80 м. Интересното за косачките Кубота е, че те винаги са с четен брой дискове и два по два дисковете се въртят срещуположно.

И още - фолираща машина, тип прикачна, въртяща платформа, със система за автоматично самонатоварване. За първи път Кубота България предлага ремарке, подходящо за разхвърляне на постеля в оборите, като може да работи с рулонни или квадратни бали, каза Станимир Ганев, продуктов мениджър в Кубота България.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.