1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Тракторите Кубота от серията М7 - високо-технологични и икономични

Тракторите Кубота от серията М7 - високо-технологични и икономични

5 години пълна гаранция, възможност за лизинг с 1% годишна лихва

Кубота представя изключително балансирано решение за обработка на почвата - трактор от серията М7 и предсеитбен култиватор за прецизна обработка на почвата. Именно в тази комбинация е инвестирал земеделец от района на Стара Загора.

Зимата отстъпи място на пролетта. Хубавото време даде зелена светлина на стопаните за старт на новия стопански сезон. В района на Стара Загора кампанията по обработка на площите започна. Във времена, когато разходите за производство на единица продукция растат, земеделците имат нужда повече от всякога да инвестират във високопроизводителна, прецизна и надеждна техника.

Това е направил един от големите земеделци в района. Той е заложил на здрава и безкомпромисна техника -трактор и прикачен инвентар с марката Кубота, вярната комбинация за повече производителност и пестене на време.

kubota-m7

Новата серия на Кубота М7003 е с много подобрения спрямо серия М7002, които водят до забележителен успех. Серията включва три модела с мощност 130, 150 и 170 к.с.

Подобреният дизелов двигател Кубота допринася за по-голяма ефективност. Серията е оборудвана с нова 6-степенна Powershift трансмисия с 30 предни и 15 задни предавки. Това води до подобряване на ефективността при превключване на предавките. Между диапазоните има две Powershift припокривания, които улесняват превключването.

Всички бутони за управление в кабината са ергономично проектирани за максимално улеснение на оператора. За да се повиши комфорта на водача, стандартно е монтирана нова, по-удобна премиум седалка.

 Разнообразният прикачен инвентар на Кубота осигурява на всеки фермер здравина, надеждност и издръжливост при всякакъв вид почва.

Култиваторите за предсеитбена подготовка имат 4 зони на работа: Подравняваща дъска или подравняващи пружини, Валяк за раздробяване на буците, четири или пет реда S-образни пружинно-окачени работни органи и подравняване чрез единичен или двоен валяк. Моделите култиватори от сериите TH са с работна широчина от 4,50 м до 9,10 м.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.