1. Начало
  2. Видеа
  3. Земеделска техника
  4. New Holland CR8.90 Revelation в полетата на „Алфа Комерс“ край Шумен

New Holland CR8.90 Revelation в полетата на „Алфа Комерс“ край Шумен

Агрофирмата е инвестирала и в трактор от нова генерация New Holland T7.300 PLMi с балопреса Big Baler 1290 RC Plus

Присъстваме на жътва на пшеница край село Илия Блъсково, Шуменска област. Най-новата машина на полето е комбайн New Holland CR8.90 Revelation, предоставен от ИНТЕРАГРИ България АД. Това е машина от висок клас, с висока продуктивност, за да може за кратък период от време да се прибере реколтата. 
 
„Работим с комбайни New Holland. За нас е важно машината да е здрава и продуктивна, за да може да прибере качествено реколтата от пшеница. Това е и нашият слоган „Защото качеството е важно!“, заяви Никола Николов, мениджър Продажби в „Алфа Комерс“ ООД. 
 
„На полето демонстрираме още балиране с трактор от нова генерация New Holland T7.300 PLMi с балопреса Big Baler 1290 RC Plus“, разказа за останалите машини Борислав Найденов, продуктов мениджър в ИНТЕРАГРИ България. „Балопресата в момента прави бали от 440 до 480 кг. В зависимост от натоварването и колко е голям откосът, тя може да дава сигнали към трактора да ускори или да намали. Всички тези системи за автоматизация, както при комбайна, така и на трактора, и на балопресата, водят до изключително качествена жътва, качествено балиране и минимизиране на разходите.“ 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.