1. Начало
  2. Видеа
  3. Земеделска техника
  4. Нови плугове и сеялки от Kverneland на Агритехника 2015

Нови плугове и сеялки от Kverneland на Агритехника 2015

Компания представи иновационен софтуер за управлението на всеки прикачен инвентар с гласови команди

Нов обръщателен плуг беше сред акцентите на щанда на норвежката компания Kverneland на световното изложение Агритехника в Хановер. Той е подходящ за тежки терени и дълга експлоатация. Характеризира се с изключителна надеждност, защото е изработен от метал, преминал през специална топлинна обработка.

Новост за пазара е 6-метровата пневматична сеялка за слети култури Kverneland Accord U-drill 6000 Plus. По думите на Даниел Нортхоф, продуктов мениджър сеялки в Kverneland Group, тя комбинира сеитба и торовнасяне, като може да работи при висока работна скорост от 14-16 км/час.

Сред представените новости от Kverneland беше и подобрената торачка Kverneland Exacta CL GEOSpread. Тя е с работна ширина от 10 до 28 метра и капацитет на бункера за тор от 1100 до 2450 кг.

Заедно с иновациите при машините за сеитба, торене и почвообработка, Kverneland представи иновационен софтуер, предназначен за управлението на всеки прикачен инвентар с гласови команди. Разработен е на 20 езика, включително и на български.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.