Нови технологии от Kverneland

Интелигентни решения при сеялките и почвообработващите машини показа компанията на SIMA 2017

Премиера се състоя на бункер за течен тор XTRA Life, показван на изложението в комбинация с Monopill сеялка за захарно цвекло.

Идеята е по време на сеитба да се внася директно течния тор във всеки ред. Това е голямо предимство, което дава отличен старт на всяко растение. Комбинацията е много  подходяща за работа в сухи условия, когато трябва има бързо развитие на корените. Този нов бункер може да се комбинира с различни сеялки.

Kverneland u-drill е прикачна сеялка с работни ширини 3, 4 и 6 м, която с едно минаване извършва подготовка на почвата и сеитба. Работи при скорост 10-18 км/ч при прецизно изсяване. Машината е оборудвана с бункер с голям обем от 4 350 л и 2 броя много лесно достъпни дозиращи устройства.

Kverneland Optima Tfprofi е пневматична 8-редова прецизна сеялка е с компактен дизайн и отлична маневреност е с бункер за тор от 2 хиляди литра. Отлично следва контурите на терена. До 5 ха/час е производителността й. Предлага се с работни ширини 6 и 6,4 м.

Навесният обръщателен плуг 2500 i-Plough® е 100% ИЗОБУС съвместим, управлява се изцяло от кабината на трактора. Лесно преминава от работно в транспортно положение, осъществява се лесен контрол на плужните тела.

Високоскоростно торене се постига с Exacta TLX GEOspread – с 2 метра секшън контрол, Изобус съвместима машина. 

Нова на пазара е и Kverneland Exacta CL GEOspread – средна по големина торачка – Изобус съвместима, с бункер от 1,100 до 2,450 л.

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.