С Благовеста Василиева, макар и не с толкова добра интернет връзка, се срещаме в семейната й биоферма, където целогодишно приема гости от различни краища на страната, които искат да опознаят природата и да вкусят от специалитетите на с. Горно поле. Биопроизводството е начин на живот и призвание, споделя чаровната фермерка. По думите й семейното фермерство трябва да е в основата на новата ОСП. Тя изтъкна ролята на чистата храна и нейното значение за здравето на хората. Децата на фермерското семейство участват в бизнеса и Дивата ферма е типичен пример на приемственост между поколенията. И за финал – рецептата на Бети за ястие, което е сред кулинарните съкровища на Източните Родопи: Буркан био телешко месо се запържва с праз лук. Подправя се със сол, чубрица, черен пипер и кимион. Поставя се в издълбана за целта средно голяма тиква. Пече се на умерена фурна. Повече – гледайте във видеото.